JIB9418.jpg

Historie

Vakgarage van Dijk  is In 2009  gestart als kleine dorpsgarage in Noord-Scharwoude genaamd “autobedrijf Langedijk” met een beperkt aanbod occasions en twee werkplekken. In 2011 hebben wij ons aangesloten bij de Bovag. Door toenemende drukte werd de werkplaats al snel te klein. In 2014 besloten wij te verhuizen naar Heerhugowaard. Hier hadden wij een  grotere locatie met een showroom voor 60 occasions en een werkplaats met drie werkplekken 

Op het moment dat het bedrijfspand van Volkswagen dealer Martin Schilder vrij kwam zochten wij niet naar een nieuwe locatie, echter  deze kans op een unieke locatie in Heerhugowaard moesten wij pakken. Wij zijn een innovatief bedrijf dat steeds weer op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Het aansluiten bij Vakgarage is daarom voor ons een logische vervolg stap. In overleg met Vakgarage is besloten tot een naamswijziging, dit omdat de naam autobedrijf Langedijk botst met andere Vakgarages in de gemeente Langedijk. Sinds 1 Juli 2019 gaan wij verder onder de naam Vakgarage Van Dijk.

Het volledig ontzorgen van uw mobiliteit en kwaliteit te leveren is het speerpunt van ons bedrijf. Dat betekent dat u met een gerust hart uw auto kunt brengen voor onderhoud en reparatie en een betrouwbare occasion aan kunt schaffen. Onze showroom met buitenruimte biedt plek voor 100 occasions en met 6 werkplekken zijn wij klaar voor de toekomst. 

Ons team bestaat uit:

Rien: Eigenaar 
Sven: Eerste monteur, apk keurmeester, technisch specialist,
Tom: Eerste monteur, apk keurmeester
Do: Tweede automonteur, airco specialist
Jessica: Receptie 
Dennis: Autopoetser, transport
Yassine: Zaterdaghulp